Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stanna - Till de tidlösa

Stanna en stund
Allting springer ändå
Vi är alla här och nu
Skapare av ögonblicket

Stay for a little moment
Everything is running anyway
We are all here and now
Creators of the moment

Attends un peu
Tout court quand même
On est tous ici et maintenant
Créateurs du moment

Aspetta un attimo
Tutto corre comunque
Siamo tutti qui e ora
Creatori del momento




Övriga genrer av Ylva Olofsson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-05 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva Olofsson VIP