Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden berättar

 

 

 

alla ord är inte vackra

eller

skrivna av kärlek

 

alla ord innehåller inte löften

eller

berättar om ren lusta

 

tusen ord om kärlek

förklarar inte det sanna

 

tusen ord om hat

döljs under vackert yttre

 

 

alla ord är inte vackra

 

bara förvrängda sinnesbilder

av all slags skönhet

 

 

 




Övriga genrer av Liten Karin
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-08-06 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin