Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Skrämmande detaljer från Mendys våldtäktsrättegång.

Benjamin Mendy Manchester City ENGLAND

Skrämmande detaljer från Mendys våldtäktsrättegång: Jag hade sex med 10 000 kvinnor! Vilket straff riskerar fransmannen?

Han åtalades för åtta fall av våldtäkt, ett fall av sexuella övergrepp och ett fall av försök till våldtäkt. Vilket straff kan Mendy möta?

Fler bevis hördes vid Chester Crown Court i England i rättegången mot Manchester City-spelaren Benjamin Mendy, som har åtalats för åtta fall av våldtäkt, ett sexuellt övergrepp och ett påstått försök till våldtäkt mellan 2018 och 2021.

En av de sju kvinnor som anklagade Mendy för våldtäkt berättade för juryn på åtta män och sex kvinnor att fotbollsspelaren skröt om att ha sex med 10 000 kvinnor efter att ha våldtagit henne tre gånger och lämnat henne blödande.

”Om du inte berättar för någon kan du komma hit varje kväll.

Du är för blyg", ska Mendy ha sagt till kvinnan.

"Och jag sa: "Nej, jag är inte blyg." Jag vill bara inte ha sex med dig."

Och han sa: "Det är okej. Jag har haft sex med 10 000 kvinnor.

Det är okej".

20-åringen anklagar Mendy för att ha låst in henne i ett rum och våldtagit henne tre gånger, och berättade för juryn att hon åkte till Mendys hem i oktober 2020 efter att ha träffat spelaren på en bar i Alderley Edge.

Kvinnan hävdade att Mendy våldtog henne tre gånger och berättade hur det sexuella övergreppet hon utsatts för av Mendy, trots att hon upprepade gånger sagt till henne att hon inte ville ha sex med honom, varade i 15 minuter.

"Det kändes som den längsta dagen i mitt liv", sa hon.

Hon förklarade också att Mendy tog hennes mobiltelefon, låste in henne i ett av rummen fotbollsspelaren har i sin herrgård och bad henne klä av sig.

”Lyssna, jag vill ha min telefon, jag vet inte vad du tror som pågår.

Jag vill inte ha sex med dig", sa hon till Mendy.

"Dörren är ändå stängd", svarade Manchester Citys fotbollsspelare.

Vilket straff kan Mendy möta? Straffet som Benjamin Mendy kan få kan sträcka sig från fem till 20 års fängelse, även om han kan riskera ett eventuellt livstidsstraff.

I maj 2022 erkände Mendy sig oskyldig till nio fall av sexualbrott mot honom.
Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-08-20 11:44Bookmark and Share


  Koloristen
Fetch the rope...
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP