Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permafrost



Då permafrost tinar förändras
villkoren för allt liv på jorden
Metangas läcker ur jordens hölje
Kratrar finns nu på Jamalhalvön
Vilka risker och villkor för liv
Allt påverkas människor natur djurliv
Permafrost innehåller
mängder organiskt material (fossilt liv)
Sådant material innehåller kol
vilket påverkar
Medeltemperaturen
växthusgasen ökar och värmen stiger
vi har bara sett början
Metan påverkar klimatet forskarna varnar
och vinsten vänder dövörat till
Då möjligheten till liv inte finns
vad ska då pengar till
en farkost fly jorden?




Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-08-27 16:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi måste testa bjälklaget före vi sätter foten på golvet, då det svajar vet vi
2022-08-27

  morgonstjärna VIP
människan på väg utrota sig själv
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP