Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jetjenska ledaren Ramzan Kadyrov vill gå i pension.

Den jetjenska ledaren Ramzan Kadyrov kan gå i pension.

Meddelande publicerat på Telegram. Kadyrov, 45, har varit ledare för Tjetjenien sedan 2007.

-Jag insåg att jag har den här positionen länge.

Jag tror att det är dags (att ljå makten), saager han. Kadyrov har nära relationer med Rysslands president Vladimir Putin, liksom regelbundna möten.

Den sista sommaren den 5 augusti i Sotji spelade Kadyrov en viktig roll i denna invasion, han främjade kriget och rekryterade soldater för att slåss med rebellerna.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-09-04 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP