Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag, efter 200 dagars krig, är detta resultatet, eftersom den elektriska maffian som driver energibörsen i Europa från Holand inte bryr sig om förslavandet av européer.


Ung eller gammal, nu duschar du i par.

 Den schweiziska miljö- och energiministern har rekommenderat "dusch för två. per par" för att spara på energiräkningen, i samband med enorma priser.

Även om många roade sig över den 62-årige politikerns förslag, framhöll ministern att förslaget är seriöst!

Den schweiziska ministern sa att europeiska länder hade månader på sig att förbereda sig för vintern, särskilt inom energisektorn. "Men ja, det är en svår tid för alla.

Ryssland för ett energikrig mot Europa, och därför också mot Schweiz", avslutade hon.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-12 16:16



Bookmark and Share


  Koloristen
Hohoho.
2022-09-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
tänk på den trånga duschkabinen och hur bra den är för kvinnor som blir gravida samma dag och alla ska föda samma dag efter 9 månader och alla barn har samma historia att berätta för jultomten!
2022-09-12

  Irene Backström
Vi får göra som förut
bara bada till Jul!
Billigt!
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP