Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Allt upp till Lidl, då till och med nato-radren måste flytta

https://www.libertatea.ro/stiri/mapn-intelegere-cu-lidl-radar-nato-mutat-depozit-dolj-4285959?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=stirileprotv-page-post&fbclid=IwF44FYNY4FJOJUQUQLQV4FJUQLQUQUQUQUQUQUQUQUQUQVQVQJQVQLQV4FJUQLQUQJQV4FJUQLQUQU4FJUQLQUQJQV4FJUQU 

MApN har kommit överens med Lidl om att flytta en Nato-radar till förmån för ett lager i kedjebutiken.

Men en domare höll inte med Läs och ta reda på nyheterna: MApN har argumenterat med Lidl för att flytta en Nato-radar, till förmån för ett lager i butikskedjan.

Men ett barn höll inte med. Den 20 september ogiltigförklarade en domstol det utomrättsliga avtalet mellan försvarsministeriet och den tyska stormarknaden, enligt vilken en militär radar sattes in, till förmån för ett Lidl-lager, skriver den undersökande journalisten Mirela Neag.

Radarn i militär enhet 01803 från Cârcea, Dolj county, /Romania är en del av försvarssystemet för flygningar på låg höjd av Deveselu-skölden. Men en domare höll inte med. Företaget köpte mark av borgmästaren Pup?z? och hans frus företag För tre år sedan bestämde sig Lidl för att bygga ett logistiklager för området Oltenia. Han började leta efter en mark på cirka 250 000 kvadratmeter i Dolj County. Första gången valde han omkretsen av kommunen I?alni?a, som ligger norr om Craiova. Men Lidl dirigerades, av olika lokala ledare, till kommunen Cârcea, 11 kilometer sydost om Craiova, där borgmästaren Valeric? Pup?z? ägde sådan mark. 
Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-09-22 13:36Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP