Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MER VAPEN! INTE MER FRED!


Enligt Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov är USA och dess allierade alltså ansvariga för den "farliga ökningen av de globala spänningarna".
Vid ett möte i partikommittén Enade Ryssland vid ett internationellt forum om miljöpolitik och hållbar utveckling sa chefen för rysk diplomati,

De i NATO, blandar ihop Ryssland med Jugoslavien och de kommer att bränna sig illa...
"Macron diagnostiserade vid ett oppoet Nordatlantiska alliansen som "härndöd". , att döma av det USA-ledda västblockets senaste politik gentemot Ukraina, säger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov Att döma av hur blocket förberedde den nynazistiska regimen i Kyiv har sjukdomen redan försämrats ülett för mycket."
Man håller inte freden med vapen vars kostnader återspeglas i våra fickor. Denna invasion är det direkta resultatet av kränkningen av vissa fördrag som ett resultat av vilka det forna Sovjetunionen föll isär och Nato i gengäld inte var tänkt att expandera. (Vad hände inte) Ryssland åkte inte utomlands för att sätta missiler i röv på amerikanerna, utan tvärtom. NATO SKÄLDE PÅ RYSSLANDS GRÄNS *(Papa). Inte att förglömma befolkningen i Donbass som sedan 2014 systematiskt har blivit utfryst av AZOV-nazisterna.

Ett av amerikanernas "verk"! Över 10 000 irakier dödades av amerikanerna på en natt. Dödens motorväg. De, de som hävdar "rättvisa och demokrati"!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-10 07:19



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Jag läste nånstans att USA är det nya romarriket.
2022-10-10

  Koloristen
Kadyrov har redan sagt: Kärnvapen!
2022-10-10

  Vindsvala VIP
USA har alltid krigat och lagt sig i andra länders angelägenheter.
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP