Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ONATURLIGA URVALET

I detta expanderande tidevarv av androider,
och mutationer i en artificiellt datoriserad
civilisation är i motsats till Darwin det natur-
liga urvalet det onaturliga urvalet då det i det
onaturliga urvalet finns en tendens av att de
sämsta överlever emedan de bästa går under.

I det förstelnat känslolösa finns ingen historik
av arvsanlag i någon genbank för den teknolog-
iska utvecklingen uppehålla sig inte vid levande.

Det rätta virket är sålunda det som inte hör,ser
och känner och utan könsöppningar.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2022-10-15 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP