Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken Nobelsilverbordet fint dukat.

 

Under vall väggdebatten sa Jimmie Åkeson att 1000 medlemmar som har nazistiska tendenser kommer att förbjudas! "På måndag ska de vara bort!"
 
Om det inte har hänt vid det här laget, som tiden har det, fixade han också en ny kärleksrelation, där besviken Nobelsilverbordet fint dukat får han inte komma med tjusningen.
 
Det är absurt och ger känslan av orolig mage att se Nobelsilverbordet fint dukat, där den unge lärde SD-ledaren Jimmie Åkesson i sitt land och i sitt parti ska uteslutas från Nobelpriset, men istället är Irans ambassadör. Välkommen!
 
Det här var ett bra exempel på vad Sverige är för ett land, och någon från Rumänien sa att Finland självt kommer att lägga Natostyrkor på oss...
Finländare som jag var till stor hjälp för, verkar nu maskera sig för att ha kontakt med svenskar...
Har jag fel?



Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-28 10:17



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag vet inte men jag tror att vi kommer att bli utstött!
"En pariastat är en suverän stat som anses vara en utesluten ifrån det internationella samfundet. En pariastat kan bli utsatt för internationell isolering, sanktioner eller till och med en invasion av stater som tycker att dess politik, handlingar eller dess existens är oacceptabel".
2022-10-28

  Koloristen
Nobelfesten har också nobbat ryska (och vitryska) ambassadens folk att inbjudas. Det känns alltså ganska uppenbart vad det handlar om.
2022-10-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
rumänerna gick till krig i andra världskriget mot ryssarna och kom tillbaka som vänner.
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP