Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om Inte Nu

En översättning/tolkning till svenska i en förkortad version av sången "If Not Now" av Carrie Newcomer.

R: Om inte nu, säg mig när
Om inte nu, säg mig när
Vi får kanske aldrig se
Denna tid och plats igen
Om inte nu, om inte nu, säg mig när

Jag ser sorgen och oron i vår värld
Jag ser valet mellan plog och svärd
Fastän striden kan bli svår
Ska vi ändra det vi kan
Om inte nu, om inte nu, säg mig när
R: --------
Kanske ser vi aldrig löftets land
Kanske når vi aldrig ända fram
Men ändå gör vi resan
Vi går den hand i hand
Om inte nu, om inte nu, säg mig när
R: --------

Svensk text: Copyright © 2022 Göran Gustafsson. All rights reserved
Originalet kan du lyssna till här:
https://www.youtube.com/watch?v=7bY585-fzSs




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Göran Gustafsson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-29 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Gustafsson
Göran Gustafsson VIP