Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två saker kopplades huvud till svans i NATO och EU diplomati

 

MEP, (EU-parlamentsledamot i Europaparlamentet)Eugen Tomac hävdar att Österrike ljög när man motiverade sin röst för att avslå Rumäniens anslutning till Schengenområdet och anklagade oss för att inte ha kapacitet att hantera EU:s gränser enligt Schengenlagstiftningen.
https://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-15833-2022-INIT/ro/pdf?fbclid=IwAR2_VPHdAgKCEJQnOcWi04sGNQfJwmBBQURpIMnZ-VT7zBLaxRq7SaRDjAo

 

Turkiet förtalar Sverige som det mest ovärdiga att gå med i alliansen, medan Österrike har samma argument gentemot Rumänien i Shengerfrågan, där man åberopar frågan om fri emigration, men den verkliga anledningen är undergrävandet av dessa länders suveränitet. alltså Sverige och Rumänien. det var därför de tog med sig flock romska minoriteter under socialdemokrater för att lära oss hur man överlever, och jag det vet jag från tiggaren som tiggde och med pengarna han fick, köpte mat till de svenska barn vars mammor bad dem i tältet om hjälp att förstå vad är poängen med politik.


"Det antagna dokumentet belyser det faktum att Österrike inte genomförde en rad lagändringar relaterade till genomförandet av Schengenlagstiftningen. I detta avseende kräver rekommendationen från Europeiska unionens råd uttryckligen att Österrike ska ändra sin inhemska lagstiftning och införliva återvändandedirektivet i enlighet med EU-domstolens rättspraxis. Minst fem artiklar i direktiv 2008/115/EG måste implementeras i österrikisk lag om inresa och återvändande, vilket innebär stora brister i genomförandet av europeisk lagstiftning om migrationshantering." - förklarar den rumänska parlamentsledamoten.

"Därför var alla anklagelser mot Rumänien baserade på en falsk tes. Problemet med invandrare i Österrike är faktiskt ett gammalt internt problem, och inte ett som nyligen upptäcktes av Nehammer, som innan han blev kansler var inrikesminister och hade skyldigheten att anpassa sin inhemska lagstiftning till den europeiska. Detta dokument representerar ytterligare ett bevis i fall vi vid Europeiska unionens domstol attackerar omröstningen i JAI-rådet den 8 december 2022. Omröstning genom vilken Österrike omotiverat begränsade vår rätt att röra sig fritt genom Europeiska unionen " - Europaparlamentarikern avslutar sitt meddelande.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-01-11 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP