Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröderna Andrew och Tristan Tate, 30 dagar till i fängelse

 

Kvinnorna som gick till jobbet för Andrew Tate tatuerades med orden "ägd av Tate." Poliskällor berättade för The Times att både hon och andra unga kvinnor tatuerades med orden "ägs av Tate." Myndigheterna säger att Tate påstås ha hållit kvinnor inne hans villa "som ett fängelse, 24/7".

– Misshandeln var fysisk och känslomässig. De fick inte lämna huset utan säkerhet och blev övervakade dag och natt", sa utredarna. DIICOT inledde beslag på bröderna Tate's tillgångar, nämligen 10 fastigheter (hus och mark) och 15 lyxbilar: tre Porsche-bilar, två BMW, två Ferraris, en Aston Martin, en McLaren, en Lamborghini och fem Mercedesbilar.

I det här fallet tog National Agency for Administration of Undisclosed Assets (ANABI) över administrationen, på begäran av DIICOT-åklagarna, lyxbilar och klockor, men också flera summor pengar, totalt cirka 18 miljoner lei (3 636 000 euro).




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-01-20 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP