Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1007.LUSTGAS ...

om man blandar alla jordens
kryddväxter...förlorar ingredienserna
sin induviduella smak...
och din mun är full med krig i krig
och blod(ej ditt)som är sönderslagna
i små bitar... oroar icke...dig

beca#use#of that

#MENTAL ILLNESS#OF
DIFFERENT DEMO(N)CRACY...
AS A LAUGHING GAS,
#NEED A REAL EARTHQUAKE!#
===
#TROPOSFEREN skakas om av
utspridd krigsutrustning#kpbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-04 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP