Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade kännslor volym 2

If \'life\' is a lesson then \'the world\' is our teacher...ja vist e det så.. eller är det bara vi som vill att det skall vara så?
hur många är det som vågar tänka lite mer, vågar fundera över vad som igentligen gick fel med våran värld??
är det bara \"dom\" som får bestämma över vad som hända skall.. går det fel ja då mörklägger vi det.. JÄTTE BRA! ingen behöva veta hur det igentligen var..

Vi skickar människor i fängelse varje dag, och vi gnäller över att livet är så jobbigt... gör något åt det! ta dig i kragen och ryck upp dig!
Bli inte en STACKARE...en som männskligheten \"måste\" tycka synd om och känna ett litet litet annsvar för.. det är ju fan DITT LIV!! du HAR kraften för att förändra ditt liv..
ta dig ur den där onda jävla cirklen och gör något med ditt liv..

\"en ute liggare har juinte valt att bli det, och har inte så mycket alternativ..\"

ihelvete heller.. vist är det tråkigt att det blev blev så.. men för faan! ta tag idet och ansträng dig!

lätt för mig att säga..jag som redan har fast jobb... jo det är det det är lätt.. och inte får jag dåligt sammvete för att jag säger så heller....
har jag varit på botten och klarat att ta mig upp så skall fan ni oxå göra det! det tar tid men inte fan får man ge upp!




Övriga genrer av Karl Elias
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-11 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Elias
Karl Elias