Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1009.MAKE THE MONEY FLY...

snabtunderströmdrag
...på avigsidan...
#MAKE THE MONEY FLY!#
is always free...

=#==#==#==#==#=
"TILLS MITT
DUBBELSKOTT,
RULLAR GLOBEN,
VÅGA EJ!SÄGA EMOT!"

ANDNING IN=UT=
FRÄTANDE=SPRATT=ljud
PAR =I= TRE =I= FEM...
leder ÖVERMODIG PATRON
/KEYMONEYKESCH
in i hörnblock,
=#==#==#==#==#=

SOM JÄST...PÖSER
lealösa ryggrader så!
att isvatten
#BÖRJAR KOKA#
i kristallglas...pkbf
===
NATURENS KRIG
ÄR OSLAGBART!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-08 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP