Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För

det är för mycket,
för lite,
för svårt,
för lätt,
för grabbigt, tjejigt, gubbigt, tantigt
för töntigt
för ljust,
förmörkat
förhårdnad
fördelat
fördelar
förfördelat
fördelardosa
förlöst
förenat
förorenat
förlovat
förgiftat
för kort
frkortat
för lågt
förhöjt
förkovrat
för långt,
förlängt
för länge,
för skitigt
försiktigt
förtegen
företagen
förtret
förträffligt
förbenat
förhand
förhandlat
förmerat
förringat
för urringat
försörja
förlust
förlusta
förening
försening fördröjt
för många, för få, för fåtaliga
för tidigt,
förresten
förrän
fördröjt
försent
förment
för lent
för få
för sent,
förment igen
för tråkigt,
för lamt
förlamat
förklarat
för oklart
för läskigt,
för mjäkigt,
för tufft,
för oförutsägbart,
förutsägbart,
förklarat
förkläde
för oklart,
för förklarat,
för kallt,
för varmt,
förkylt
förhud
för PK,
för woke,
för ändring
förändring
för förändrat
förlamat, förbannat, förtvinat
förgiftat
förhindra
förbindelse
förföriskt
för förförisk
förför förföraren
för riskfyllt
försenat
för enat
föremot
föråldrat
för helvete
förälder
föråldrat
förlåt
för guds skuld
för gott
förgätmigej




Övriga genrer av Mats Edin VIP
Läst 2183 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2023-02-09 16:07



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Älskar den sista, blomman man aldrig glömmer. Spännande rad-poesi!
2023-03-07

  lodjuret/seglare VIP
Men mera akterut befann sig skeppets kölsvin, vilket matades så gott som dagligen med rester uppblandade med skal. Någon dricka blev dock sällan över och delar av besättningen drack slatten ur andras koppar, glas och flaskor. Ungefär som de skulle ha rökt den lilla del och slut på fimpar, kastade på bara backen, i gräset eller i rännstenen, precis lika mycket 'utomhus', som en skonare kunde ha skådats mot horisontens rand. Det är lättare att se fartyg långt borta och utom hörhåll än att lägga märke till sådana flytetyg, med ett blåsvart hav till bakgrund, som hållet och helt.
2023-03-04

  Respons VIP
Förundrande förening av för-ord. Förgätmigej på slutet är nog ett av de för-ord som för mig är det jag föredrar.
2023-02-10

    Kämpendahl VIP
Hypnotisk.
2023-02-09

    Sefarge VIP
En alldeles
För-dragen
För-låtande
För-tjusande
För-samlings
Skrivelse. ..!
;)
2023-02-09

  KYREUS of Sweden
...men
var-för?
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP