Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1010.fact check...

SKULDAR=liksom kaninhål,
efter dem...EN OCEAN AV JÄGARE
...DÄMMER UPP!

PROCENT,SIFFROR,MILLIARDER SÅPBUBBLOR
PRESSAR världsliga skulder I SKRUVSTÄD!

SKRIKAAaaaa....VRÅÅÅLA!!!HJÄäääLP!
Tungor utan mat klistrades
vid hårda gommar...

i bentunnel svällde blod,
i parallet krypande vatten
lyfter upp fundament
...till INGENSTANS!

avskriva BORT världsliga skulder
NeEeJ,DÅ förlorar OXEN sina GOLDHORN!
===
We need a “the troubles”
there-here-for a while...
What are /you going to do?

fact check...NOTHING!!!
Always in the end... pkbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-15 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP