Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
STANDARDSKÄMT


MUSIKERSKÄMT

Notstället går i A-DUR. Hur så? Den har ju tre ben.

jag tror ni har hört den förut.




Övriga genrer av Ingegerd svedin VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-24 11:31



Bookmark and Share


  Foohexa
Triskelon stulet men går att repetera
En sång är något som kan gå utav sig själv”
Vad glad jag blev :)
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP