Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1011....PARA-DIS ...

...PARA-$$$-DIS ...

INKASSERAREDAMMSUGARE
med knivarmbågar
$$$knytnävar suger
i sig lätt som en plätt
andras fetta bitar av vidder...

MOTTOIMPULS$$$PARADIS:
"MINA...MATTEMATIKS
REGLER ÄR ENFALDIGA...

JAG_SÄLJER_MIG_
MER_OCH_BÄTTRE_
ÄN_ANDRA_DÄRFÖR
_ÄLSKAR_JAG_MIG_
SJÄLV_BÄST_MEST_
BLAND_AV_ALLT_
OCH_ALLA!"
===
ja...JORDEN ÄR SJUK AV
dessa överflödiga rotlösa
blodrövares kosmopolitiska
närvaro och vårt land glider
stark åt det hänsynslösa
hållet...PENGAPARADIS...
pkbf




Övriga genrer av Lollitta VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-25 10:16



Bookmark and Share


  Foohexa
Konkret!
Inte ens argt.
Den verkliga inflationen
I det märkliga resonemanget
Andra har om en grodfråga
Efterfråga
Välsorterad
Lättsmällt

Svar kommer i dessa öppenbart felstavade rader

Flera finnes utav dessa
Utan hockus-pockus

Tack

//Foo :)
2023-03-08

  Annie b'larsson VIP
Du är inte lätt att förstå ibland.
Men jag gillar ändå läsa dig
Det finns något djupt mänskligt
över dina rader.

2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP