Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

AddThis på poeter.se
Oracle som äger addThis - en tjänst som gör det möjligt att dela sidor på andra plattformar så som Facebook, Twitter etc, har tagit beslutet att avveckla tjänsten. Information från Oracle finns här : https://www.addthis.com/

Poeter.se använder i dagsläget addThis för användaren att enkelt dela dikter till andra sidor.

Vi kommer att se över möjligheten för andra alternativ och tjänster för denna funktionalitet.

I samband med detta ställer vi frågan till sidans medlemmar. Vilka plattformar är önskvärt att dela din poeter.se poesi på?

 

Mvh

Redaktionen, poeter.se
Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 991 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-04-05 13:43Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Facebook instagram twitter
2023-11-28

  Magica VIP
Oj, visste inte att man FICK dela med av ANDRAS texter!? Bra om ni kan minimera denna åtgärd då, då det ju är en sak som varje författare till en text måste få bestämma själv tycker jag.
2023-09-17

    Felicia L VIP
Istället för att dela sin egen eller någon annans text kan man lägga in en rekommendation på sin sociala medier-sida att gå in på poeter.se. Med en rekommendation om man har någon speciell favorit om man så vill.
På så vis får vi fler läsare och kanske fler som skriver. I bästa fall.
2023-08-12

  R_M Grundström-Linder
facebook
2023-07-31

  Poeten Salvador VIP
Är det inte enklast att kopiera adressen till texten man vill sprida och klistra in den där man vill ha den. Det är måhända omoraliskt att sprida texter utan att fråga om lov, men det går inte att stoppa
2023-05-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP


Ja, jag håller helt med resten.
Bedragare blev rika till exempel på DN och hela världen orsakade privata trakasserier av poeter på jakt efter sexig pott. Allt började för mig när jag inte kunde kolla och se vem som läste mig, en funktion som redaktionen tog bort -o-
Bra sagt Se*far*ge. Vi är poeterna i potten,på spottan i pottan fångade i vår strävan att växa, det här var episkt


2023-05-08

    Sefarge VIP
Håller med Felicia
Speciellt de första
Raderna!
;)
2023-05-06

  Monika A Mirsch VIP
Tack för det stora, vidlyftiga, djupgående arbetet ni står för! Känner mig hedrad. Njuter av stunderna på poeter-sidan! Monika (från svenskfinland)
2023-04-28

  Hon kallar sig poet VIP
Att integrera mer med Instagram eller att utomstående alltså att alla som läser kan även kommentera. I dagsläget kan bara medlemmar kommentare eller applådera ... Det blir ensidigt då man har många andra läsare som ej är just medlemmar. Tack för ert jobb :) l
2023-04-23

  lodjuret/seglare VIP
En människa brukar kunna vara anpassningsbar. Det finns vissa tecken på att ens egna texter blir just kopierade. Samtidigt är det löjligt att kopiera andras texter, eftersom de är gratis att ta del av dessa texter på poeter.se. Varför något är som det är går förstås något att fundera om. Men det mesta går ut på antingen jakt på pengar och prylar, girighet och makt driver 'utvecklingen'. Utöver den är det förstås 'idéell verksamhet', kärleken till medmänniskan, för att skapande är lustfyllt, roligt och högst berikande.
2023-04-22

  Flicis VIP
Själv tycker jag inte att andra medlemmar ska kunna dela ens texter till andra plattformar.

Om medlemmar vill dela sina egna texter till andra plattformar så är det okey för min del. Men själv vill jag vara säker på att bara jag har möjligheten, med att dela eller kopiera mina egna texter.

Tackar för denna sida -Poeter.se -
en skulle inte kunna göra det som
man får möjligheter här. Som nu
exempelvis att låta fingrarna föra
sina vidunderliga danser över tangenterna.
2023-04-19
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
Poeter.se Julkalender 2023
Välkommen till Poeter.se Poetiska Julkalender. Bakom luckorna får vi poesi och julstämning! Vi har fortfarande luckor kvar till medlemmar som vill bidraga - Skicka oss ett meddelande!

Poeter.se firar 20 år med jubileumssamling!
Poeter.se firar 20 år med jubileumssamling!

AddThis på poeter.se
Poeter.se använder i dagsläget addThis för möjligheten att dela dikter till andra sidor. Denna tjänst är på väg att avvecklas.