Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur Strindbergiana no 250


STRINDBERGSK HÄLSNING TILL MÄNSKLIGHETEN

Vad skulle Strindberg vilja hälsa
mänskligheten ifrån sin himmel ?

Ågust : Av erfarenhet och att de
tillsynes intet lärt af historiens
missfall voro det inte lämpligare
än att be dem draga åt helfvetet
om det inte vore för att de redan
befinna sig där.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-04-25 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP