Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Tiden

"Tiden är en rysk docka"





Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-13 10:53



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"tiden är rysk roulette"
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP