Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
• Historia


• Historia

"Historien präglar framtiden"





Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-27 10:55



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"the future influences
the present just as
much as the past"
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP