Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Att handla

"Att handla skapar jaget"





Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-04-17 12:08



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"akta dig för dina sinnesintryck
de blir känslor

akta dig för dina känslor
de blir ord

akta dig för dina ord
de blir handling

akta dig för din handling
det blir din karaktär

akta dig för din karaktär
det blir ditt öde

akta dig för ditt öde
det blir din saga"

lao tzu sa det tror jag...
la till något mer.
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP