Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Regler

Om en företeelse uppfyller regler för hur den ska vara säger vi att den är autentisk

Finns det regler för vad poesi är?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-02-03 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP