Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Kvalitet

Dikter kan ha olika grad av kvalitet

Söker läsarnai första hand kvalitet hos dikten?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-10 12:27



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
emotionell kvalitet kanske

eloquence, som man säger

på engelska :)
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP