Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Påverka

Om upphovspersonen bakom en dikt inte betyder något så vore det enklare att låta datorer slumpa fram verser.

Hur påverkar poeten upplevelsen av sitt verk?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-02 12:05



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
AI fungerar inte
utan människans
uppfinningsrikedom
de lär snabbt
men lär av oss
utan oss
är de ingenting
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP