Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Logik

Texten är en struktur där delarna associeras med logik

Går det att förstå en dikt utan logik?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-23 12:18



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
logik och passion ska det vara
"work first art second
there can be no art
if you arent disciplined"
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP