Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Överlevnad

Det levande vill överleva

Kan vi skriva poesi av överlevnadsdrift?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-04-14 12:04



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag bloggade förut
av överlevnadsdrift
gör det fortfarande
kan inte leva utan tracey
skrev 5 timmars dikter
som gjorde bella glad
men fick aldrig riktigt
veta hur...
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP