Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Kvalitet

Det sägs att kvantitet skapar kvalitet. Bland många dikter kan man hitta några pärlor.

Det är svårt att bedöma sina egna dikter. Hur ser vi kvalitet i dem?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 16:53



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
många frågor utan svar ....
tack för dikten din!
2024-05-16

  Live2Dream VIP
när man blir helt plötsligt
kopplad till SOURCE
blir allt man skriver
perfekt i 5 timmar
2024-05-12

    Tidsljus_Timelight
Kvantitet.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP