Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESONABELT RESONEMANG

Att ta sig ton i ett resonabelt
resonemang med vettig slut-
ledningsförmåga utan avsikt
visa sig på styva linan utan
helt enkelt för att skälet har
en övergripande logisk inne-
börd där sakernas tillstånd
kan komma förändras efter
resonemangets utgång med
omvärdering av alla värden,
i ett utvecklande resonemang
som visar att förutfattade för-
domars förenklade tankeför-
måga förbisett allt som verkar
vara alltför otroligt för att vara
sant i en värld där allting är
falskt.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2023-05-29 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP