Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INTRIGSPEL I EN SMÅSTADSHÅLA

Det är ingen förundran över varför
intriger i en obemärkt småstadshåla
kan hålla tätt längre än i en storstad,
där hela samhället hålls som gisslan
i en tysthetskultur vilket gör alla in-
blandade till medbrottslingar genom
skyddande av brottslingar.

Den heliga lag om rätt och fel med
den överreklamerade demokratins
förkläde inför obduktionens blodiga
arbete gör aldrig någon rättvisa i ett
samhälle som är ruttet innifrån,där
alla går baklänges om de får betalt,
och rättvisan är köpt,
det är den nakna sanningen om det
civiliserade samhället där alla ljuger
för pengar,heder och ära.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2023-05-30 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP