Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLAMAGEGUDEN

Blamageguden har jag träffat många gånger oftast omedvetet. Ibland med en lust att chockera.
-Håller du på att bli en kändis i Sundsvall?
_Ja på puben och Pantbanken möjligen.-


Jag sa till lilla syster-
Du läser väl inte mycket?

Just då höll hon på med Mobergs bok Mannen i skogen,
som innehåller 591 sidor.

Somnade på tåget i gryningen. Åkte 13 mil för långt.
Väntade i 2 timmar i Vännäs innan södergående tåg kom.
Orsakade min mors oro.




Övriga genrer av Ingegerd svedin VIP
Läst 1138 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2023-06-05 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP