Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET DÄR MED KÄRLEK HAR VÄL ÄNDÅ ALDRIG VARIT RIKTIGT SANT

Om textens rubrik skall bli tillförlitlig
i sin frågeställning som nästintill även
kan tolkas som ett påstående med filo-
sofisk vinkel bör den förtydligas med
lite mer substans för att inte lämna
vissa läsare i ett villrådigt tankenystan
där endast erfarna läsare kan ge ett svar
som alltför ofta handlar om de heligt
outtömliga könens lust och de omättliga
magarnas hunger varav det sistnämnda
utgörande titeln på boken om de könsliga
svällkropparnas motsatser inte är någon
lämplig läsning för en prydd liten dagis-
fröken vars innehåll är i fullständig av-
saknad från kärleken.

-Skulle ni inte kunna skriva en bok om
kärleken också då som jämvikt ?

Ha ! då skulle jag lika väl kunna skriva om
Opierusets begränsade verkningar och att
hellre skriva om livets uppkomst i det knull-
ande kretsloppets svarta hål är mera nära
verkligheten än vila huvudet i ett drömmoln.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2023-06-06 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP