Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att sjunga och dansa, likt ombord en sjunkande Titanic, nu framtidens och livets båt. Fartygsorkestern spelar lugnande musik för de olycksdrabbade där den dövande spriten serveras gratis, medan inlåsta går döden till mötes...


Till tänkt lugn och sober musik





Jag smeker i känsla av ömhet
din sammetslena kind
jag tänker mig dumhet
som min mage så trind

o o o oh,
o o o oh,
o o o oh,
o o o oh,

likt nerver av samman svetsat stål
hissas känslans vita som segel
genom maskor syns där ena hål
leendets vind söker vattnets spegel

o o o oh,
o o o oh,
o o o oh,
o o o oh,




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-08-06 00:58



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
...vari verserna säger avsevärt mer än refrängen. Stiligt med ord som "trind" - inte så dumt alls!
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP