Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1035.HARK!!!

HARK!

=DYSTERHET=
_something is
wrong here_

=FÖLL=
_my friend_
=säger HAN=

=PÅ DITT=
_from the light_

=ANSIKTE=
*GOD BE WITH US*

=SKYLDIGA TILL DEN=
_before we go_

är dina år:::
_to the past_

...OCH...fördömmer
skvallersladder
_I wish we _

som ej går
_shake _

i hjärtas pump
_our feelings!_

=###==###==###=
i gryningen-solnedgång
kuster liksom molnmållyktor
knäppte fast skygglappar
spjut sporra...HARK!
=###==###==###=kpbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-07 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP