Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland kommer det ord ut ur känslor, eller är det så att vi använder orden för att måla som en tavla av känslor. Jag har förmånen att ibland få till musik till mina ord. Det är en upplvelse


Brev från tystnaden

Jag sitter kvar i min fåtölj.
jag har skrivit klart ditt brev
Tänkte posta det i kväll,
ett svar på det du skrev

Jag blev rörd av dina ord,
Att du vaknar varje natt
av din längtan efter oss
efter mig och våran katt

(Mellanspel -öka tempo)

Det händer nästan inget här
veckan är så väldigt lång
borde väl städa å sådär,
men kämpar än med denna sång

Du jag har målat om ett golv,
i en mellangrå nyans
Det blev tassavtryck såklart,
o spår av yvig svans


De va länge sen vi sågs,
men hör din röst på telefon
Saknar ditt skratt i mina rum,
men du är så långt härifrån

du undrar om allt e som de ska
o jag ljuger att allting är bra


Och där slog blixten ner igen,
nu är det mörkt i alla hus
Fast det skrämmer inte mig,
jag sitter här med tända ljus

Och i ljusens varma sken
Ser jag på din bild igen
Men du, det ekar ödsligt här,
kram, gonatt, från tystnaden

(2 vers munspel)

De va länge sen vi sågs,
men hör din röst på telefon
Saknar ditt skratt i mina rum,
men du har åkt långt härifrån

du undrar om allt e som de ska
då ljuger jag att allting är bra

Nu är det slagregn över stan
o jag saknar dig som fan

du undrar om allt e som de ska
o jag ljuger att allting är bra




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roger VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-08 22:53



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin eftertänksam text och säkert jättefin när den får ta sig fram som sång.
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP