Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grattis

Alla som röstade fram SD
i valet hur tänkte ni?
värre röra än vi har nu
går inte finna sedan
andra världskriget
då överlöpare slickade
skosulorna på nazisterna
idag kläcker fjollor paddor
så fort de öppnar mun!
blir ni strandsatta
i främmande land omringad
av dem som känner sig kränkta
av svenskar kan ni gömma eder
bakom edra oheliga ord




Övriga genrer (Drama/Dialog) av the wildcat VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-08-17 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP