Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig tavla

Vår kärlek är en falsk tavla målad av mina förhoppningar och drömmar.
När du gång på gång målade med smuts och mörker,
så fanns jag alltid där för att addera mer färg mer hopp, gjorde den ren.
Så ren att mina händer blöder,
Jag vill inte måla mer,




Dagbok av Emzie
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-02 20:55



Bookmark and Share

  Emzie
Emzie