Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ukraina ska inte hota sina allierade med stämningar!

Mannen utan människovärde är clownen Zelenskij, hans spekulativa stolthet över att han själv vill bli hela världens Satan III förkroppsligad, enda världens mästare,världens herre.

Jag säger inte att Ukraina inte är värdigt en säker fred för sina medborgare, även om historien är något kontroversiell, men den som orsakar oordning i landet av internationellt judiskt intresse är den enda Zelenski, som har gjort på grädden av ukrainaren befolkning, till:

  The "Beggars of Bucharest"

 

Tydligt budskap till Zelenskij: Ukraina ska inte hota sina allierade med stämningar, utan säga tack. Efter att Polen och andra europeiska länder blev arga på Volodymyr Zelenskiy och hotade att sluta skicka vapen Den ukrainska spannmålsskandalen har ansträngt relationerna mellan Kiev och dess allierade. Polen har gjort klart att man inte längre kommer att skicka vapen till frontsoldater. Och andra europeiska länder förbereder sig för att sätta sin fot på tröskeln och meddela att Ukraina inte kommer att se "inte ens en kula" från deras sida. Kiev kan fortfarande lita på Rumäniens stöd, försäkrade president Iohannis Zelenski i New York. Polens premiärminister meddelade att han kommer att utöka listan över ukrainska produkter som inte längre kommer att nå den polska marknaden. Dessutom meddelar Warszawa att man inte längre kommer att leverera vapen till Ukraina, förutom de man redan har förbundit sig att skicka till grannlandet. Mateusz Morawiecki, Polens premiärminister: Vi kommer inte att överföra vapen till Ukraina längre eftersom vi nu koncentrerar oss på att beväpna den polska armén med de modernaste vapnen, så att den kommer att bli en av de starkaste landarméerna i Europa på kortast tid. Polens drastiska beslut kom efter kommentarer från president Volodymyr Zelenski i FN, där han vagt anklagade Warszawa för falsk vänskap. Volodymyr Zelenskiy, Ukrainas president: Det är alarmerande hur vissa härmar solidaritet i denna politiska teater. Han kan tyckas spela sin egen roll, men i själva verket spelar han som Moskva dikterar. Polen är inte den enda allierade som Ukraina riskerar att förlora Mitt under valrörelsen antyder Robert Fico, Slovakiens tidigare premiärminister, att landet också överväger att inte skicka en enda kula till Kiev, och Ungern har förmedlat att Ukraina inte ska hota sina allierade med stämningar, men säger tack Skandalen kommer efter att Kiev stämde Polen, Ungern och Slovakien vid Världshandelsorganisationen efter att de förbjöd ukrainsk spannmålsimport för att skydda sina egna bönder. Ukraina kan fortfarande räkna med Rumäniens stöd. Iohannis försäkrade Zelenski i går kväll i New York. Klaus Iohannis, Rumäniens president: Det är viktigt att hantera den odeklarerade exporten av dessa produkter till marknaderna, till exempel från Rumänien och tillsammans med den ukrainska sidan har Rumäniens regering hittat lösningar. Iohannis pratade också med Joe Biden, vid mottagningen som den amerikanske presidenten gav för att hedra de ledare som var närvarande i New York för FN:s generalförsamling. Efter diskussionen med president Klaus Iohannis höll Zelenski ett tal inför FN:s säkerhetsråd, där han krävde att Ryssland skulle lämnas utan vetorätt. Han lämnade sedan auditoriet innan den ryske utrikesministern talade. Sergey Lavrov anklagade västvärlden för att selektivt vädja till FN:s normer och principer från fall till fall, beroende på deras geopolitiska behov.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-09-23 05:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2472516

2023-09-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/tv/nyheter/putins-hemliga-tunnlar-karnvapensrustar-i-arktis-/

2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP