Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Själssår av Drömmar. i universum


Mäns våld mot kvinnor

Det är bara så
du måste gå
du säger att du inte vill
och ger mig en smäll till

Förlåt jag lovar allt skall bli bra
men det tror inte ja
Hoppet mellan oss är för alltid slut
du måste ut




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-24 09:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Allt våld i relationer är svårt att bryta. Det är väldigt komplext och det råder en tystnadskultur som präglar detsamma. Det är så mycket skam förenat med detta, oavsett religion och nationalitet.
2023-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP