Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora bilden

Jag kunde inte alls förstå, inte just då.
Jag hade satsat allt mitt hjärtas passion.
Jag fullföljde den påbörjade resan men jag ansåg den vara i allra kortaste laget.
Kände mig besviken, som att jag gett upp för tidigt.
Att jag inte tålt motståndets glödande brännyta.
Sen förstod jag flera år senare
att jag klivit av precis i sista stund
och att jag i en svepande sväng hamnat mitt upp i en ny livskarta.




Övriga genrer av Feminaz
Läst 89 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-04 22:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint om att kunna lämna det gamla och se fram mot det nya.
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz