Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1047.K A N N I B A L

vissnande skönhet
reflection

i höstens dimdis
for the moment...

med hetta och ljusvågor
...gratful as always

har tryckt ådrornas PULS!
and they don´t know
how pumped they are...

######
när bloddropar av kolos
släppte från sig

=K A N N I B A L=

och HAN ÄR
OUTTRÖTTLIG

this is what he
knows and feels...

######
kannonbåt med
ÖVERBELASTAD NOTA
färgade sig extrem
gul...hjäääääääääp/bfkp




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-28 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP