Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var vi

Vers1
Kommer du ihåg den gången när världen blev som ny
Ledde våra cyklar hem den kvällen
Jag minns min sista tanke då
När en kyss förenade oss två
Gräset var så mjukt uppe på kullen

Vers2
Våra promenader, tillsammans hand i hand 
långa ljuma nätter, vi badade på en strand 
Det var sommar hela tiden 
jag har juli i min själ 
du var glitterskratt och kärleksord i sand 

Ref:
vi var bergen 
vi var himlen
vi var månen som gick upp 

vi var vågor 
vi var vinden
melodier utan stopp 

vi var skrattet 
vi var leken 
varje timme varje dag 

Vi var läppar 
vi var fingrar 
vi var skamliga förslag

förälskade och livrädda på en och samma gång
Då när meningen med livet kunde rymmas i en sång

Vers 3
Du & jag på berget hela havet nedanför
Jordgubbskyssar mitt på blanka dan
Vi lärde oss att njuta av
de små stunder livet gav
Inga tankar eller oro ingen plan

Ref




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roger VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-30 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP