Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs kajen

Längs kajen gick hon.
Såg på alla båtarna.
En önskan att följa.





Övriga genrer av Bo Flodin
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-15 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Flodin