Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ONDSKANS INTELLIGENS BEDRAR VISHETEN

Att förneka det påtagliga
är att förneka sin intelligens.

De som bär förnekelsens krona
möta oftast förödmjukelsens
nederlag.

De klokaste skall icke besitta
jorden,även om de behärskar
orden.

och det är inte de klokaste som
ser till att världen ser ut som
den gör utan ondskans intelligens
som bedrar visheten.

-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-11-19 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP