Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling

En dag ser vi på världen
Och vi förstår
Att den blott är en spegling av vårt inre
Det vi förmår att se och ta in
Det är också såsom vi skapar den
Med vårt intellekt, vår känsla
Och våra begränsningar
En gnista av hopp, mod, medkänsla och handling, kan flytta de flesta berg
Om vi först tagit hand om de inre landskapen




Övriga genrer (Kåseri) av Ylva Olofsson VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-16 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva Olofsson VIP