Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

black week



är det då handlar Flink
säljer ut överskottet
som legat på hyllan
under ett sekel?




Övriga genrer (Satir) av the wildcat VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2023-11-26 11:54



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
morrrr
2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP