Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN FREUDIANSKA ARVSMASSANS DYSPLASI

Att de första psykiatrikerna var judar
Freud (1856-1939)Lombroso (1835-1909)
faller sig logiskt med tanke på deras egna
ursprung däri de sägs funnit det onda
arvsanlaget vilket skulle leda till förintel-
sen av sin egen art under 1940-talet,
precis som om de vore självmordskandi-
dater med atombombens fäder Oppen-
heimer och Einstein.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-12-04 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP